F4SEC Security Group BV, de gezichten erachter

Francois Nicoll

Francois Nicoll

Als buitenmens zoekt Francois in de winter graag de sneeuw op.

Oprichter en Directeur

Is als oprichter, directeur en aandeelhouder eindverantwoordelijk. Nog tijdens zijn studie Nederlands Recht in Maastricht richtte hij in 1995 samen met zijn vader het huidige F4SEC Security Group BV op. Na diverse functies in het bedrijfsleven en een vervolgstudie Bedrijfskunde heeft hij zich sinds 2011 volledig gericht op de bedrijfsvoering van de bedrijven OPB en F4SEC.

Jeroen Vrijhoeven

Jeroen Vrijhoeven

Jeroen is in zijn vrije tijd vaak als amateur fotograaf actief.

Operationeel Manager

Jeroen is als operationeel manager eerstelijns aanspreekpunt voor de collega’s van F4sec en hij onderhoudt mede het contact met onze klanten. Na zijn HBO opleiding Personeel & Arbeid heeft Jeroen veel ervaring op gedaan binnen het werkveld van Beveiliging, Re-integratie, alsook de binnen de Uitzendbranche. Zo heeft hij onder meer ervaring in de operationele aansturing van beveiligingsorganisaties.

Ed Pluijmen

Ed Pluijmen

Als helft van het Duo Trumpet Stars is Ed in zijn vrije tijd een verwoed trompettist.

Sales en Accountmanager

Ed is vanuit acquisitie en aftersales vaak het eerste aanspreekpunt naar onze klanten. Als accountmanager draagt hij zorg voor de juiste implementatie van de veiligheidsvraagstukken van onze klanten. Door zijn ervaring als semi-prof muzikant en diverse commerciële functies binnen de media en horeca beschikt Ed over een bijzondere ervaring binnen de evenementen sector. Deze ervaring heeft Ed dan ook reeds de nodige jaren binnen de beveiliging laten blijken. Zo is Ed opgenomen in het Register Security Experts en mag als zodanig de titel RMB dragen.

Mark Offermans

Mark Offermans

Muziek is een van de echte passies van Mark.

Office Manager en Planner

Mark vervult als Office Manager en Planner een centrale rol op onze administratie. Hij heeft een administratieve achtergrond als inkoop- en crediteurenmedewerker en daarnaast al meer dan 20 jaar ervaring in de Beveiliging, zowel als back-office medewerker als operationeel leidinggevende. In deze periode heeft Mark o.a. zijn vakdiploma behaald en een aantal beveiligingstrainingen voor leidinggevenden gevolgd, waaronder een Security Management training. Tevens is Mark een van de Praktijkopleiders van F4SEC.

Luciana Carrus

Luciana Carrus

Luciana doorzoekt als hobby kok menig kookboek naar de lekkerste Italiaanse recepten.

Financiële Administratie

Is verantwoordelijk voor de financiële administratie en vanuit die rol vervult zij een spil functie in de organisatie. Luciana heeft een zeer ruime boekhoudkundige ervaring en ook reeds meer dan 12 jaar werkervaring binnen de beveiliging.

Yvonne Zondag

Yvonne Zondag

Yvonne legt in haar vrije tijd met verf de mooiste taferelen vast op doek

(Directie) Secretaresse

Is als (directie) secretaresse verantwoordelijk voor de nodige ondersteuning op het secretariële vlak. Yvonne kan tergvallen op meer dan 25 jaar ervaring in deze functie binnen diverse sectoren van commerciële dienstverlening. Sinds enkele jaren is zij de vaste rots in de secretariële branding.

Gwenny Timmermans

Gwenny Timmermans

Onder het motto “heel F4SEC bakt” is Gwenny in haar vrije tijd graag met garde en springvorm in de weer.

Assistent HRM

Gwenny doorloopt binnen F4SEC haar 2-jarige stage welke is verbonden aan haar MBO-4 opleiding Human Resource Management. In die hoedanigheid ondersteunt ze het gehele F4SEC en OPB team op alle voorkomende HRM vlakken. Gwenny is inmiddels een vaste waarde geworden binnen ons bedrijf. Wij hopen dan ook dat ze na haar afstuderen het zo naar haar zin heeft gehad, dat we haar voor onze organisatie kunnen behouden.

Nico Loijenga

Nico Loijenga

Nico roeit graag in zijn vrije tijd met oud Mariniers in een sloep het kanaal over.

Team Coördinator Zuid en Praktijkopleider

Na een jarenlange ervaring als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers is Nico als zelfstandig ondernemer actief geweest in de bouw en interieurinrichting. Tijdens de crisis in de bouw heeft Nico de overstap gemaakt naar de beveiliging. Hier kwamen zijn ervaringen als beroepsmilitair hem uiteraard uitstekend van pas. Vanuit die ervaring en een natuurlijk leiderschap is ook Nico als Team Coördinator en vertrouwenspersoon aanspreekpunt voor een deel van onze collega’s. Nico is momenteel bezig met de afronding van zijn MBO 3 opleiding Coördinator Beveiliging en is verder ook actief binnen F4SEC als Praktijkopleider. Zowel op de werkvloer als daarbuiten laat Nico zich gelden als een echte motivator. Zo dwingt de wijze waarop hij deelneemt aan sportieve activiteiten zoals de “Cavemanrun” bij menige collega respect af.

Frank van Os

Frank van Os

Als Frank niet bezig is met zijn werk is hij voor zijn kleinkinderen de meest veilige opa die er bestaat.

Team Coördinator Midden en Planner

Na een zeer ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in het beroepstransport heeft Frank er in 2010 voor gekozen om de overstap naar de Beveiliging te maken. Dit heeft hij uiterst verdienstelijk weten te doen. Door zijn doorleefde ervaring is hij als team coördinator aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor een deel van onze collega’s. Daarnaast vervult hij ondersteunende activiteiten op het vlak van de planning en is praktijkopleider. Bij het OPB is Frank verder actief als acteur/rollenspeler Praktijkexamens SVPB en theorie docent Beveiliging Gebouwen Objecten Basis. Frank zal ook zijn MBO 3 opleiding Coördinator Beveiliger gaan doorlopen. Als rasechte Tucker blijft Frank dit allemaal doen met een stevige dosis “droge humor”.

Francisco Garcia Fiegen

Francisco Garcia Fiegen

Francisco is een evenementenman in hart en nieren.

Team Coördinator Events

Francisco kan terugvallen op een  jarenlange ervaring binnen de bedrijfsbeveiliging. Naast zijn werkzaamheden als mobiel surveillant en objectbeveiliger heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de evenementenbeveiliging. Door zijn activiteiten is hij vaak actief binnen interventie en stand-by teams. Vanuit deze achtergrond is Francisco ook praktijkopleider voor een deel van onze aspiranten. Francisco is als Team Coördinator Events en vertrouwenspersoon aanspreekpunt voor een deel van onze collega’s. Privé is Francisco een echte familieman, geniet hij van zijn jonge gezin en de mooie dingen in het leven. Door zijn Spaanse komaf heeft hij natuurlijk ook een zwak voor dit mooie land.