F4SEC Security Group BV, de mensen achter de schermen..

Francois Nicoll

Francois Nicoll

Als buitenmens zoekt Francois in de winter graag de sneeuw op.

Oprichter en Directeur

Is als oprichter, directeur en aandeelhouder eindverantwoordelijk. Nog tijdens zijn studie Nederlands Recht in Maastricht richtte hij in 1995 samen met zijn vader het huidige F4SEC Security Group BV op. Na diverse functies in het bedrijfsleven en een vervolgstudie Bedrijfskunde heeft hij zich sinds 2011 volledig gericht op de bedrijfsvoering van de bedrijven OPB en F4SEC.

Jeroen Vrijhoeven

Jeroen Vrijhoeven

Jeroen is in zijn vrije tijd vaak als amateur fotograaf actief.

Manager Operations, HR & Compliance

Jeroen is mede verantwoordelijk voor het Operationele Management van F4sec en hij is daarnaast verantwoordelijk voor vraagstukken op het gebied van HR en Compliance. Na zijn HBO opleiding Personeel & Arbeid heeft Jeroen veel kennis opgedaan binnen het werkveld van Beveiliging, Re-integratie en Uitzenden en heeft hij ervaring in het vervullen van managementfuncties binnen de beveiligingsbranche.

 

 

 

Mark Offermans

Mark Offermans

Muziek is een van de echte passies van Mark.

Office Manager en Hoofd Planning

Mark vervult als Office Manager en Hoofd Planning een centrale rol op onze administratie. Hij heeft een administratieve achtergrond als inkoop- en crediteurenmedewerker en daarnaast al ruim 25 jaar ervaring in de Beveiliging, zowel als back-office medewerker als operationeel leidinggevende. In deze periode heeft Mark o.a. zijn vakdiploma behaald en een aantal beveiligingstrainingen voor leidinggevenden gevolgd, waaronder een Security Management training. Tevens is Mark een van de Praktijkopleiders van F4SEC.

Rudolf Pattinama

Rudolf Pattinama

Rudolf heeft een passie voor de Indonesische en Molukse keuken. We zijn dan ook altijd benieuwd naar zijn kookkunsten..

Team Coördinator Retail

Bij F4sec is Rudolf specialist op het gebied van retailbeveiliging en is daarbij een bekend en gerespecteerd gezicht binnen deze tak van beveiliging. Zijn kennis en ervaring wordt zeer gewaardeerd door onze organisatie, maar ook door onze beveiligers in opleiding die veel van hem als praktijkbegeleider op dit specifieke vakgebied kunnen leren.

Nico Loijenga

Nico Loijenga

Nico roeit graag in zijn vrije tijd met oud Mariniers in een sloep het kanaal over.

Team Coördinator Zuid en Praktijkopleider

Na een jarenlange ervaring als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers is Nico als zelfstandig ondernemer actief geweest in de bouw en interieurinrichting. Tijdens de crisis in de bouw heeft Nico de overstap gemaakt naar de beveiliging. Hier kwamen zijn ervaringen als beroepsmilitair hem uiteraard uitstekend van pas. Vanuit die ervaring en een natuurlijk leiderschap is ook Nico als Team Coördinator en vertrouwenspersoon aanspreekpunt voor een deel van onze collega’s. Nico is momenteel bezig met de afronding van zijn MBO 3 opleiding Coördinator Beveiliging en is verder ook actief binnen F4SEC als Praktijkopleider. Zowel op de werkvloer als daarbuiten laat Nico zich gelden als een echte motivator. Zo dwingt de wijze waarop hij deelneemt aan sportieve activiteiten zoals de “Cavemanrun” bij menige collega respect af.

Frank van Os

Frank van Os

Als Frank niet bezig is met zijn werk is hij voor zijn kleinkinderen de meest veilige opa die er bestaat.

Team Coördinator Midden en Planner

Na een zeer ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in het beroepstransport heeft Frank er in 2010 voor gekozen om de overstap naar de Beveiliging te maken. Dit heeft hij uiterst verdienstelijk weten te doen. Door zijn doorleefde ervaring is hij als team coördinator aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor een deel van onze collega’s. Daarnaast vervult hij ondersteunende activiteiten op het vlak van de planning en is praktijkopleider. Bij het OPB is Frank verder actief als acteur/rollenspeler Praktijkexamens SVPB en theorie docent Beveiliging Gebouwen Objecten Basis. Frank zal ook zijn MBO 3 opleiding Coördinator Beveiliger gaan doorlopen. Als rasechte Tucker blijft Frank dit allemaal doen met een stevige dosis “droge humor”.

Francisco Garcia Fiegen

Francisco Garcia Fiegen

Francisco is een evenementenman in hart en nieren.

Team Coördinator Events

Francisco kan terugvallen op een  jarenlange ervaring binnen de bedrijfsbeveiliging. Naast zijn werkzaamheden als mobiel surveillant en objectbeveiliger heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de evenementenbeveiliging. Door zijn activiteiten is hij vaak actief binnen interventie en stand-by teams. Vanuit deze achtergrond is Francisco ook praktijkopleider voor een deel van onze aspiranten. Francisco is als Team Coördinator Events en vertrouwenspersoon aanspreekpunt voor een deel van onze collega’s. Privé is Francisco een echte familieman, geniet hij van zijn jonge gezin en de mooie dingen in het leven. Door zijn Spaanse komaf heeft hij natuurlijk ook een zwak voor dit mooie land.

Luciana Carrus

Luciana Carrus

Luciana doorzoekt als hobby kok menig kookboek naar de lekkerste Italiaanse recepten.

Financiële Administratie

Is verantwoordelijk voor de financiële administratie en vanuit die rol vervult zij een spil functie in de organisatie. Luciana heeft een zeer ruime boekhoudkundige ervaring en ook reeds meer dan 12 jaar werkervaring binnen de beveiliging.

Yvonne Zondag

Yvonne Zondag

Yvonne legt in haar vrije tijd met verf de mooiste taferelen vast op doek

(Directie) Secretaresse

Is als (directie) secretaresse verantwoordelijk voor de nodige ondersteuning op het secretariële vlak. Yvonne kan tergvallen op meer dan 25 jaar ervaring in deze functie binnen diverse sectoren van commerciële dienstverlening. Sinds enkele jaren is zij de vaste rots in de secretariële branding.

Gwenny Timmermans

Gwenny Timmermans

Onder het motto “heel F4SEC bakt” is Gwenny in haar vrije tijd graag met garde en springvorm in de weer.

Administratief medewerker (HR)

Heeft binnen F4SEC haar stage op het gebied van HRM doorlopen en is na het behalen van haar diploma het team parttime komen versterken. In die hoedanigheid ondersteunt ze momenteel het gehele F4SEC en OPB team op alle voorkomende HRM vlakken.