Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega´s en uitbreiding van ons team. Hieronder kun je zien waar we naar op zoek zijn, maar we zijn ook altijd benieuwd naar open vacatures of mensen die de MBO 2 opleiding beveiliger 2 willen volgen.

Contact opnemen wordt altijd gewaardeerd!

OBJECT- en WINKELBEVEILIGERS

Zit veiligheid en beveiliging in jouw bloed en wil je bijdragen aan het bewaren daarvan? Ben jij in bezit van de juiste papieren (Beveiliger 2 en BHV) en bezit jij over de juiste collegiale instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor verschillende objecten en retail locaties zijn wij op zoek naar die beveiliger die van aanpakken weet, graag met collega’s werkt en net dát extra stapje zet wat onze klanten zo waarderen!

Ben jij die persoon dan komen wij graag in contact met jou, wij hebben ruimte voor een fulltime functie maar ook voor parttimers is er plaats.

Wij bieden jou:

 • Een prettige werkomgeving in een hecht team
 • Een platte organisatie
 • Een passende beloning conform cao en mogelijkheden om te groeien

Jij biedt ons:

 • Een flexibele instelling qua werk en qua werktijden
 • Een collegiale instelling; men kan op jou bouwen
 • Ervaring met de computer (dat is voor ons een pre)

F4SEEC Security Group  is een sterk groeiend beveiligingsbedrijf dat telkens op zoek is naar de meest optimale invulling van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Zijn er personen aanwezig die zich niet aan de voorschriften houden of onveilig werken, dan maken we daarvan melding. Wordt bepaalde apparatuur niet op de juiste manier of volgens afspraken gehanteerd, dan zullen wij de gebruikers daarop wijzen. Onze collega’s zijn preventief en pro- actief aanwezig in winkelomgevingen en zorgen voor een zorgeloze winkelervaring. Indien nodig door corrigerend en repressief op te treden.

Beveiligers van F4SEC Security Group  zetten altijd dat stapje extra om niet alleen beveiliging te leveren, maar vooral veiligheid!

Omschrijven we hierboven jou dan hebben we een match, neem dan contact met ons op.

 

EVENEMENTEN BEVEILIGERS

Voor verschillende evenementen door het gehele land, zijn wij op zoek naar de juiste collega’s voor verschillende functies. Ook zonder diploma of papieren hebben we mogelijkheden voor je!

Wij zoeken

 • Evenementenbeveiligers, Jij weet op de juiste manier de sfeer weet te behouden, en bent in eerste aanleg een goede gastheer/vrouw. Als de situatie daarom vraagt geef je duidelijke instructies aan het publiek. Je bent stressbestendig en bereid is dat extra stapje te zetten wat onze klanten zo waarderen.
 • Verkeersregelaars (landelijk erkend) Jij zorgt voor een goede doorstroming en veilige omgeving, daarbij kan het gaan om festivals, voetbalwedstrijden maar ook om VIP evenementen
 • Servicemedewerkers, Jij bent vooral actief op het vlak ontvangst, onthaal en plaats toewijzing. Hospitality is op jouw lijf geschreven . Je bent representatief, mondig en hulpverlenend

Als Evenementen-medewerker wordt je ingezet op verschillende evenementen door het hele land. Je krijgt te maken met diverse soorten publiek in diverse omstandigheden en daarin ben jij de rust zelve die ervoor zorgt dat de bezoekers niet met een negatieve ervaring naar huis gaan.

In jouw functie heb jij de proactieve houding en zie jij problemen nog voordat ze ontstaan zijn, en zo weet je dan ook de angel eruit te halen. Ontstaan er toch problemen dan weet jij op een kalme en hulpvolle manier de situatie weer naar positief te draaien en onderneem je de nodige acties.

Wij bieden een:

 • Prettige werkomgeving in een hecht team
 • Grote afwisseling aan werkzaamheden
 • Passende beloning en mogelijkheden om extra trainingen te volgen (profiling & weerbaarheid)
 • Flexibele vakantie- of bijbaan met invulling altijd in overleg

Jij biedt ons:

 • Een flexibele instelling qua werk en qua werktijden
 • Een collegiale instelling, men kan op jou bouwen

F4SEC Security Group  is een sterk groeiend beveiligingsbedrijf.  We zijn voor onze klanten en opdrachtgevers altijd op zoek naar de toegevoegde waarde. Voor onze evenementen beveiligers  is gastheerschap en de-escalerend optreden in geval van calamiteiten prioriteit nummer één. Het is de bedoeling dat alle gasten een veilig, rustig, maar vooral gezellig evenement ervaren!

We zetten altijd dat stapje extra om niet alleen beveiliging te leveren, maar vooral veiligheid!

Geïnteresseerd? Snap ik!

Laat het ons weten dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

 

ASPIRANT BEVEILIGERS / OPLEIDING TOT BEVEILIGER

Vind jij het belangrijk om deel te nemen aan een veilige maatschappij en bezit jij over een stevige persoonlijkheid en een groot inlevingsvermogen? Misschien is dan een baan in de beveiliging wat voor jou!

Werken in de beveiliging is een zeer verantwoordelijke baan. Je beveiligt: bedrijfsterreinen, industriële installaties, winkels, kantoren, evenementen en/of personen. Beveiligen doe je door te surveilleren, fouilleren en visiteren, de wacht houden maar ook toezicht houden tijdens rondes of vaste posities.

Werken in de beveiliging betekend wel werken op onregelmatige tijden, op feestdagen en in de weekenden dus je moet beschikken over een gezonde mate van flexibiliteit!

Door een exclusieve samenwerking met het Opleidingsinstituut voor Politie- en Beveiligingspersoneel BV (OPB) uit Sittard is F4SEC in staat niet alleen invulling te geven aan jouw stage als je reeds je opleiding volgt. Maar als jij naar ons oordeel een geschikte kandidaat bent om ons team te versterken kun je onder voorwaarden ook bij het OPB de expert in Ordehandhaving Preventie en Beveiliging je MBO 2 opleiding Beveiliger volgen. Dan doorloop je in 6-8 maanden op basis van 1 lesdag in de week je theorie opleiding bij het OPB en loopt dan tevens stagen bij F4SEC. Doordat het OPB al meer dan 30 actief is als opleider binnen de beveiliging en al jaren tot de TOP 3 opleiders van het land behoort ben je via een opleiding bij F4SEC gegarandeerd van een goed resultaat !

Wij bieden jou:

 • Een MBO 2 opleiding bij een van de beste en oudste opleiders van Nederland
 • Een afwisselende en betaalde stage
 • Een kans op een vaste baan na het behalen van jouw diploma

Jij biedt ons:

Een serieuze inzet en correcte houding gedurende de opleiding en stage

 • Een flexibele instelling qua werk en qua werktijden
 • Een collegiale instelling; men kan op jou bouwen
 • Een stressbestendige en positieve houding zowel naar binnen als naar buiten toeF4SEC Security Group is een sterk groeiend beveiligingsbedrijf. Vandaar dat we doorlopend op zoek zijn naar nieuwe studenten en studenten die bij ons hun stage willen doorlopen. Hiervoor dien je ten minste 17 jaar oud te zijn. Ben je 18 of ouder is het hebben van een rijbewijs een pré.

Als we hierboven jouw interesse hebben kunnen wekken, neem dan contact op. Er zijn regelmatig mogelijkheden waarin wij je kunnen begeleiden in je opleiding en een opleidings- of stageplek kunnen bieden.

 

Welkom bij F4SEC

F4SEC Security Group BV is een sterk groeiende leverancier voor flexibele en deskundige beveiligers voor landelijk en regionaal opererende opdrachtgevers in de Beveiligingsbranche. Met accenten op Objectbeveiliging, Evenementenbeveiliging, Winkelbeveiliging, Mobiele Surveillance en Security Hosts.

Kom in contact

Het hoofdkantoor van F4SEC Security Group is gevestigd in het mooi Sittard, Limburg. Wilt u ons bezoeken, neem dan graag eerst contact met ons op.

Adres
Engelenkampstraat 86, Sittard

Telefoon
085 27 37 915

Email
info@f4sec.com