F4SEC Security Group BV, even voorstellen

F4SEC Security Group BV

F4SEC Security Group BV kenmerkt zich door deskundigheid, maar ook door flexibiliteit op het vlak van Veiligheid en Beveiliging van Nederland. Wij voorzien onze klanten in dit vakgebied van deskundige vakkrachten. Deze professionals kunt u als klant voor kortere of langere termijn inzetten binnen de particuliere beveiliging.

Onze organisatie bestaat sinds februari 1998. Sinds die tijd zijn we altijd actief geweest binnen de particuliere beveiliging. Als zodanig staat F4SEC dus voor ruim 18  jaar ervaring binnen de sector. Vanaf de oprichting ook als leerbedrijf, in die tijd nog middels simulatietrainingen voor het zusterbedrijf Opleidingsinstituut voor Politie en Beveiligingspersoneel (OPB) BV. Het ging toen met name om de opleiding Algemeen Beveiligingsmedewerker (ABM). Daarna is er begonnen met een eigen beveiligingsdienst onder BD-nummer in Sittard. 

Momenteel zijn wij als particuliere beveiligingsorganisatie actief binnen de sector Beveiliging en voldoen wij aan de eisen die gesteld worden aan een erkende beveiligingsorganisatie, waaronder het dragen van een vergunning onder ND nummer 4558 met een door het ministerie van justitie en veiligheid goedgekeurd uniform. F4SEC is sinds 2017 door de Nederlandse Veiligheidsbranche gecertificeerd met het Keurmerk Beveiliging. Dat geeft onze klanten en medewerkers de geruststellende zekerheid dat wij onze bedrijfsprocessen ‘iso-gebaseerd’ zijn geborgd en dat wij ons conformeren aan de geldende CAO bepalingen. Jaarlijks ondergaat de organisatie meerdere audits gericht op kwaliteitsdoeleinden en de wettelijke bepalingen en regelgeving. De organisatie is een SBB erkend Leerbedrijf.

Vanuit haar divisie (ND nummer 5136) F4sec Security & Event Support BV biedt de organisatie beveiligingsdiensten aan op het gebied van evenementenbeveiliging. De organisatie is een SBB erkend Leerbedrijf.