F4SEC Security Group BV, de mensen achter de schermen..

Francois Nicoll

Francois Nicoll

Als buitenmens zoekt Francois in de winter graag de sneeuw op.

Oprichter en Directeur

Is als oprichter, directeur en aandeelhouder eindverantwoordelijk. Nog tijdens zijn studie Nederlands Recht in Maastricht richtte hij in 1995 samen met zijn vader het huidige F4SEC Security Group BV op. Na diverse functies in het bedrijfsleven en een vervolgstudie Bedrijfskunde heeft hij zich sinds 2011 volledig gericht op de bedrijfsvoering van de bedrijven OPB en F4SEC.

Jeroen Vrijhoeven

Jeroen Vrijhoeven

Jeroen is in zijn vrije tijd vaak als amateur fotograaf actief.

Manager Operations, HR & Compliance

Jeroen is mede verantwoordelijk voor het Operationele Management van F4sec en hij is daarnaast verantwoordelijk voor vraagstukken op het gebied van HR en Compliance. Na zijn HBO opleiding Personeel & Arbeid heeft Jeroen veel kennis opgedaan binnen het werkveld van Beveiliging, Re-integratie en Uitzenden en heeft hij ervaring in het vervullen van managementfuncties binnen de beveiligingsbranche.

 

 

 

Mark Offermans

Mark Offermans

Muziek is een van de echte passies van Mark.

Office Manager en Hoofd Planning

Mark vervult als Office Manager en Hoofd Planning een centrale rol op onze administratie. Hij heeft een administratieve achtergrond als inkoop- en crediteurenmedewerker en daarnaast al ruim 25 jaar ervaring in de Beveiliging, zowel als back-office medewerker als operationeel leidinggevende. In deze periode heeft Mark o.a. zijn vakdiploma behaald en een aantal beveiligingstrainingen voor leidinggevenden gevolgd, waaronder een Security Management training. Tevens is Mark een van de Praktijkopleiders van F4SEC.

Frank van Os

Frank van Os

Als Frank niet bezig is met zijn werk is hij voor zijn kleinkinderen de meest veilige opa die er bestaat.

Team Coördinator Midden en Planner

Na een zeer ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in het beroepstransport heeft Frank er in 2010 voor gekozen om de overstap naar de Beveiliging te maken. Dit heeft hij uiterst verdienstelijk weten te doen. Door zijn doorleefde ervaring is hij als team coördinator aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor een deel van onze collega’s. Daarnaast vervult hij ondersteunende activiteiten op het vlak van de planning en is praktijkopleider. Bij het OPB is Frank verder actief als acteur/rollenspeler Praktijkexamens SVPB en theorie docent Beveiliging Gebouwen Objecten Basis. Frank zal ook zijn MBO 3 opleiding Coördinator Beveiliger gaan doorlopen. Als rasechte Tucker blijft Frank dit allemaal doen met een stevige dosis “droge humor”.

Luciana Carrus

Luciana Carrus

Luciana doorzoekt als hobby kok menig kookboek naar de lekkerste Italiaanse recepten.

Financiële Administratie

Is verantwoordelijk voor de financiële administratie en vanuit die rol vervult zij een spil functie in de organisatie. Luciana heeft een zeer ruime boekhoudkundige ervaring en ook reeds meer dan 12 jaar werkervaring binnen de beveiliging.

Yvonne Zondag

Yvonne Zondag

Yvonne legt in haar vrije tijd met verf de mooiste taferelen vast op doek

(Directie) Secretaresse

Is als (directie) secretaresse verantwoordelijk voor de nodige ondersteuning op het secretariële vlak. Yvonne kan tergvallen op meer dan 25 jaar ervaring in deze functie binnen diverse sectoren van commerciële dienstverlening. Sinds enkele jaren is zij de vaste rots in de secretariële branding.

Gerdina Offermans

Tijdens haar vrije uurtjes verslindt Gerdina menig literaire thriller.

Secretaresse

Gerdina vervult als secretaresse een centrale rol en is o.a. mede verantwoordelijk voor de leerlingenadministratie. Zijn fungeert als zodanig als centrale spil tussen leerlingen, docenten, klanten en examenorganisaties.

Zij kan terugblikken op een ruim 25 jarige carrière als (directie)secretaresse en heeft als voormalig catering manager tevens de nodige ervaring opgedaan op het vlak van plannen, coördineren en aansturen. Vanuit haar behulpzame instelling staan klantgerichtheid en probleemoplossing bij baar hoog in het vaandel.