Kitty Hanegraaf verkozen tot beste praktijkopleider 2023 in de sector zakelijke dienstverlening en veiligheid 

sbbnew

Het SBB maakte bekend dat Kitty Hanegraaf van F4SEC Security Group uit Sittard verkozen is tot beste praktijkopleider voor mbo-studenten in de sector zakelijke dienstverlening en veiligheid.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zoals F4SEC zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Kitty Hanegraaf leidt als Coördinator Praktijkbegeleiding bij F4SEC mbo-studenten op. Op de werkvloer van F4SEC leren ze praktische en sociale vaardigheden. Kitty is blij verrast met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk omdat wij vanuit onze visie in staat zijn om vakbekwame beveiligers te ontwikkelen die naast  kennis en kunde ook onze bedrijfsnormen en waarden meenemen voor nu en in de toekomst.”

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening. Bij F4SEC Security Group doorlopen jaarlijks circa 30 studenten hun beroepspraktijkvorming

@ Copyright F4SEC Security Group B.V

-