Facilitaire Zaken
“De gemeente maakt gebruik van een beveiliger voor ons Publiekscentrum. Naast taken voor orde-bewaking, voert de beveiliger ook kleine receptie taken uit. De beveiliger straalt rust en netheid uit. Voert zijn taken correct uit en toont grote mate van deskundigheid. Ook het contact met de teamcoördinator voor planning en andere administratieve taken verloopt heel soepel en snel. Als opdrachtgever zijn we zeer tevreden over het bedrijf F4SEC Security Group BV.”

Bestuur
“F4SEC is voor mij de perfecte partner voor veiligheid op events. Zowel tijdens de evenementen als in het voor- & natraject wordt pro-actief meegedacht en ontzorgd. De communicatie met derden, waaronder gemeente, politie, ehbo en publiek/gasten verloopt altijd 100% correct. Indien er een voorval is wordt er snel en correct geschakeld. Het team staat er, op elk moment als een sterk en hecht team voor en voegt zich op een prettige manier in de algemene organisatie van het evenement.”

Store Manager
„Ik ben erg tevreden over de geleverde beveiliging in onze winkel. Ik ervaar de samenwerking en communicatie met F4SEC Security Group als erg professioneel. Ook staat het team op de vloer open voor feedback de medewerkers, ze zijn flexibel en passen zich aan de wensen van de winkel aan“.

Supermarktmanager
“Ik vat de samenwerking met F4SEC Security Group in 2 woorden samen: Snel schakelen & flexibel. Snelle en vakkundige inventarisatie, waarna de juiste en adequate inzet van Security medewerkers. Dit gaf onze organisatie weer snel een veilig gevoel na een tweetal overvallen. Wij zijn zeer tevreden over jullie aanpak en inzet. We kijken terug op een prettige samenwerking”.