F4SEC Event Support

Evenementen Beveiliging

F4SEC Event Support

Vanuit de werkmaatschappij F4sec Security & Event Support BV (ND nummer 5136) levert F4SEC gescreende en vakbekwame beveiligers ter ondersteuning van al uw evenementen. Hierin voorzien wij onze klanten van een integrale veiligheidszorg. Denk aan advisering op het vlak van veiligheidsplannen, Crowdmanagement en Crowdcontrol, ondersteuning bij de vergunningaanvraag in het voortraject. Maar ook het leveren van fysieke beveiligers die zorgen voor toegangscontrole (fouillering en visitatie), bezetting van vaste posten zoals nooduitgangen, front of house, frontstage, backstage en VIP entrees en de inzet van IBT ondersteuningsteams. Voorafgaand en tijdens het event kunnen we getrainde spotters inzetten om voortijdig afwijkend gedrag te detecteren en hierop vervolgens passende maatregelen te treffen. Tevens verzorgen we tijdens de op- en afbouw indien gewenst nachtbewaking met gecertificeerde hondengeleiders.

Bij de inzet op evenementen is sfeerbeleving van doorslaggevend belang. Een goed en ontspannen sfeer draagt bij aan een goede event ervaring. Het juiste welkom door de F4SEC collega’s is hierin een belangrijk element. Ons motto bij evenementenbeveiliging is dan ook “Service with a Smile”.

Of het nu gaat over sportevenementen zoals wielerrondes, of cultuurevenementen zoals het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS), of media events zoals een Flikkendag Maastricht, maar uiteraard ook muziekconcerten zoals André Rieu op het Vrijthof of meerdaagse grote festivals, in alle gevallen kunt u een beroep doen op F4SEC. Als een in het Zuiden gevestigd bedrijf, zijn wij natuurlijk ook op tentfeesten, Carnavalsactiviteiten en Kermissen optimaal ingespeeld. Al onze evenement beveiligers zijn in het bezit van hun BHV en vaak ploegleider BHV diploma. Daarnaast zijn we in staat om, wanneer de situatie daarom vraagt ook specifieke standby of interventie teams te leveren. Deze collega’s hebben behalve een ruime ervaring op dit vlak met een bewezen staat van dienst op het vlak van dé-escalerend handelen, tevens aanvullende trainingen genoten. Zo kan F4SEC u ook bij grotere evenementen met grotere aantallen collega’s ondersteunen.