F4SEC Security Group BV

Even Voorstellen

F4SEC Security Group BV

F4SEC realiseert als toonaangevende locale aanbieder in Limburg en Zuidoost Brabant van gedegen omvang een rendabel bedrijfsresultaat binnen de segmenten, zorg-, object-, retail-, en evenementbeveiliging.

Dit alles doen we vanuit een waarden gedreven organisatie waarin betrokkenheid, eerlijkheid, deskundigheid en veerkracht voorop staan.

Hierbij houden we rekening met de belangen van onze voornaamste stakeholders, onze collega’s, onze klanten, onze studenten en onze opleiders. Daarom realiseren een hoge klant- en medewerkers tevredenheid. Wij zijn een vaste partner van alle opleiders in de regio. We zijn maatschappelijk relevant. Onze organisatie bestaat sinds februari 1998. Sinds die tijd zijn we altijd actief geweest binnen de particuliere beveiliging. Als zodanig staat F4SEC dus voor ruim 25  jaar ervaring binnen de sector. Vanaf de oprichting ook als leerbedrijf, in die tijd nog middels simulatietrainingen voor het zusterbedrijf Opleidingsinstituut voor Politie en Beveiligingspersoneel (OPB) BV. Het ging toen met name om de opleiding Algemeen Beveiligingsmedewerker (ABM). Daarna is er begonnen met een eigen beveiligingsdienst onder BD-nummer in Sittard.

Momenteel zijn wij als particuliere beveiligingsorganisatie actief binnen de sector Beveiliging en voldoen wij aan alle eisen die gesteld worden aan een erkende beveiligingsorganisatie. F4SEC is sinds 2017 door de Nederlandse Veiligheidsbranche gecertificeerd met het Keurmerk Beveiliging. Dat geeft onze klanten en medewerkers de geruststellende zekerheid dat wij onze bedrijfsprocessen ‘iso-gebaseerd’ zijn geborgd en dat wij ons conformeren aan de geldende CAO bepalingen. Jaarlijks ondergaat de organisatie meerdere audits gericht op kwaliteitsdoeleinden en de wettelijke bepalingen en regelgeving. De organisatie is een SBB erkend Leerbedrijf.

Meerwaarde voor klant en medewerker

Vanuit de Value Profit Chain gedachte staan klant en medewerker te voor ons te allen tijde centraal. “Vanuit onze kernwaarde betrokkenheid staan in verbinding met onze mensen en begrijpen wat onze klant wil.”

Naast een mensgericht sociaal beleid, goede arbeidsvoorwaarden en oprechte aandacht voor onze medewerkers zien wij uiteraard ook het nut in van een degelijk trainings- en bijscholingsprogramma.

Al onze medewerkers worden geacht zich te blijven ontwikkelen. Onderdeel daarvan is het volgen van een regulier trainings- en bijscholingsprogramma. Zo zijn alle medewerkers minimaal in het bezit van een geldig BHV- (en/of Ploegleider-) en AED-diploma volgens de NIBHV-norm. Verder besteden we aandacht aan het omgaan met agressie en Security Awareness. Samen met zusterorganisatie OPB (Opleidingsinstituut voor Politie en Beveiligingspersoneel) hebben we een opleidingsplan uitgewerkt dat volledig voorziet in de permanente her- en bijscholing van onze collega’s.

Periodiek bieden we de volgende CREBO Keuzedelen aan: Weerbaarheid voor Beveiligers en Toezichthouders (K0610), Proactief Beveiligen (K0744, vergelijkbaar OSP/QPP), Gastheerschap en Hospitality.

Vanuit haar divisie (ND nummer 5136) F4sec Security & Event Support BV biedt de organisatie beveiligingsdiensten aan op het gebied van evenementenbeveiliging. De organisatie is een SBB erkend Leerbedrijf.