F4SEC Security Group BV

De mensen achter de schermen

Francois Nicoll

Oprichter en Directeur

Als buitenmens trekt Francois graag met onze bedrijfshond Pip de bossen en velden in.

Francois is als oprichter, directeur en aandeelhouder eindverantwoordelijk. Nog tijdens zijn studie Nederlands Recht in Maastricht richtte hij in 1995 samen met zijn vader het huidige F4SEC Security Group BV op. Na diverse functies in het bedrijfsleven en een vervolgstudie Bedrijfskunde heeft hij zich sinds 2011 volledig gericht op de bedrijfsvoering van de bedrijven OPB en F4SEC.

Jeroen Vrijhoeven

Manager Operations, HR & Compliance

Jeroen is in zijn vrije tijd vaak als amateur fotograaf actief.

Jeroen is mede verantwoordelijk voor het Operationele Management van F4sec en hij is daarnaast verantwoordelijk voor vraagstukken op het gebied van HR en Compliance. Na zijn HBO opleiding Personeel & Arbeid heeft Jeroen veel kennis opgedaan binnen het werkveld van Beveiliging, Re-integratie en Uitzenden en heeft hij ervaring in het vervullen van managementfuncties binnen de beveiligingsbranche.

Mark Offermans

Office Manager

Muziek is een van de echte passies van Mark.

Mark vervult als Office Manager een centrale rol op onze administratie. Hij heeft een administratieve achtergrond als inkoop- en crediteurenmedewerker maar werkt inmiddels al ruim 28 jaar in de beveiliging. De opgedane ervaring als o.a. Operationeel Leidinggevende, Hoofd Beveiliging SABIC én Backoffice Medewerker, alsmede tal van opleidingen zoals de Security Management Training hebben bijgedragen aan een schat aan kennis. Mark is tevens een van de praktijkopleiders van F4Sec.

Francois Hampsink

Projectleider

Als fervente avonturier gaat Francois graag uitdagingen aan.

Dat heeft hij altijd gedaan op het fysieke en mentale vlak d.m.v. sporten en reizen. Ook in zijn werk heeft hij altijd gezocht naar verbetering, niet alleen van zichzelf maar ook van het team waar hij mee werkte. Hij is begonnen als beroeps marinier en heeft gediend bij een speciale eenheid binnen dit Korps. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de beveiligingsbranche alwaar hij zo ongeveer binnen alle disciplines heeft gewerkt. Als ervaringsdeskundige en ‘oude rot’ binnen het vak, draagt hij als Projectleider/Coach zijn uitgebreide kennis en ervaring over aan een nieuwe generatie beveiligers. Tevens verzorgt Francois een aantal trainingen zoals bv. de training (mentale) weerbaarheid.

Nicole van de Westelaken

Planner

In haar vrije tijd gaat Nicole het liefst met haar caravan naar het zonnige Italië.

Nicole heeft als voormalig Cateringmanager ruim 30 jaar ervaring binnen de hospitality dienstverlening en daarbij een ruime kennis opgedaan op het vlak van plannen, organiseren en aansturen. Als Planner is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse-, ad-hoc- en forwardplanning en onderhoudt zij nauw contact met al onze medewerkers en opdrachtgevers.

Sanne Hermans

Back-up planner

Als Back-up planner is Sanne samen met onze planner verantwoordelijk voor de personeelsplanning en onderhoudt zij nauw contact met onze medewerkers en klanten. Als voormalig Front Office Manager en zelfstandig ondernemer weet zij van aanpakken en heeft zij een zeer ruime ervaring op het vlak van administratie en plannen. Paarden zijn de grote passie van Sanne. In haar vrije tijd is ze dan ook meestal tussen haar eigen paarden te vinden.

Kitty Hanegraaf

Coördinator Praktijkbegeleiding

In haar vrije tijd doet Kitty graag fietsen en wandelen en is zij graag creatief bezig in de breedste zin van het woord.

Kitty vervult als Coördinator Praktijkbegeleiding een centrale rol tussen stagiaires & aspirant beveiligers, praktijkbegeleiders en de diverse opleidingsinstituten. Haar jarenlange ervaring binnen de beveiliging zet zij nu op geheel eigen wijze om in het begeleiden en ondersteunen van veelal jonge collega’s. Zij ziet het als een mooie uitdaging om de volgende generatie klaar te stomen voor het echte beveiligingswerk.

Gerdina Offermans

Secretaresse

Tijdens haar vrije uurtjes verslindt Gerdina menig literaire thriller.

Gerdina vervult als secretaresse een centrale rol en is o.a. mede verantwoordelijk voor de leerlingenadministratie. Zij fungeert als zodanig als centrale spil tussen leerlingen, docenten, klanten en examenorganisaties. Zij kan terugblikken op een ruim 25 jarige carrière als (directie)secretaresse en heeft als voormalig catering manager tevens de nodige ervaring opgedaan op het vlak van plannen, coördineren en aansturen. Vanuit haar behulpzame instelling staan klantgerichtheid en probleemoplossing bij haar hoog in het vaandel.

John Limpens

Veiligheidskundige / Instructeur

Muziek, veiligheid en lesgeven zijn de passies van John.

Met zijn bijna 35 jaar ervaring bij de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, afdeling brandweer, is John een zeer ervaren en veelzijdige waarde binnen F4SEC. Actuele kennis, welke John heeft opgedaan binnen de werkvelden Arbo & Veiligheid, Instructie & Trainingen en Praktijkbegeleiding, vormt de basis voor het leveren van een goed product, iets waar John echt voor staat. John is als veiligheidskundige en instructeur misschien niet alledaags, wellicht anders dan anders, maar altijd zichzelf gebleven. Op geheel eigen wijze gaan we samen met John de toekomst in. John’s motto: onze organisatie is als een boot. Om vooruit te komen is teamwork nodig.

Yvonne Zondag

Directie Secretaresse

Yvonne legt in haar vrije tijd met verf de mooiste taferelen vast op doek.

Yvonne is als (directie) secretaresse verantwoordelijk voor de nodige ondersteuning op het secretariële vlak. Yvonne kan tergvallen op meer dan 30 jaar ervaring in deze functie binnen diverse sectoren van commerciële dienstverlening. Zij is reeds geruime tijd de vaste rots in de secretariële branding.