F4SEC Security Group BV

Kernwaarden & Intent

F4SEC is een waarden gedreven organisatie. Op basis van een waarden onderzoek uitgevoerd in 2022 onderschrijven onze collega’s de volgende kernwaarden die we zoveel als mogelijk in ons dagelijks werk proberen toe te passen en uit te dragen.

Betrokken

Bij F4SEC zijn we begaan met elkaar en onze klanten. We zijn toegewijd. Aan elkaar, onze klanten en onze studenten SAMEN klaren we de klus

Eerlijk

Bij F4SEC doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We zijn een betrouwbare partner. Wij zijn integer en staan voor een eerlijke behandeling van onze collega’s en partners.

Deskundig

Vanuit onze relatie met het OPB investeren we veel in onze mensen door opleiding en training. Daardoor zijn we professioneel in ons werk en leveren operationele expertise

Veerkracht

Het is de flexibiliteit die F4SEC zo kenmerkt. Het kan wél, omdat we SAMEN de schouders eronder zetten. Dát maakt ons zo ongekend sterk. Hierin bewegen we optimaal mee met de wensen van onze klanten. F4SEC staat niet voor niets voor “Flexibility 4 Security”

INTENT van F4SEC

F4SEC is de meest betrokken en aantrekkelijke werkgever in de regio Limburg en Zuidoost Brabant. Zowel in onze bedrijfsfilosofie alsook ons logo staan collega en klant centraal. Wij investeren in en geven om onze collega’s. Dat stelt ons in staat de best mogelijke veiligheidszorg aan onze klanten en opdrachtgevers te leveren. Hierin maken onze collega’s het verschil. De overtuiging dat een betrokken werkomgeving bijdraagt aan toegewijde collega’s, is hierin doorslaggevend.

Dit alles doen we vanuit een waarden gedreven organisatie waarin betrokkenheid, eerlijkheid, deskundigheid en veerkracht voorop staan.

Kortgezegd staat F4SEC voor:….Kundig, Dienstbaar, Betrokken Beveiliging.

Dit dragen we uit onder het motto F4SEC On The Move