F4SEC Security Group

F4SEC Security Group

Binnen het werkveld van de particuliere beveiliging hebben wij ons de afgelopen jaren toegelegd op een aantal specialismen binnen deze sector, waaronder het beveiligen van winkels, gemeentelijke instellingen (onthaal), een luxe vakantieresort, maar ook zorginstellingen (zeker tijdens de coronacrisis).

Binnen het werkveld van retail, worden onze medewerkers specifiek opgeleid tot retailbeveiliger en krijgen zij aanvullende trainingen bijvoorbeeld op het gebied van het herkennen van afwijkend gedrag in de winkel, veel voorkomende vormen van derving en dé escalerend handelen bij onregelmatigheden. Voor onze klanten binnen de zorg bieden wij een maatwerkgerichte opleiding aan tot beveiliger in de zorg. Hierbij staan de veiligheid van het zorgpersoneel en de hospitality naar patiënten en bezoekers voorop. We gaan hier graag met u over in gesprek!

Vanuit de reguliere objectbeveiliging bieden we onze klanten een range aan ondersteuning. Van receptiediensten en onthaal functies met een nadruk op gastvrijheid tot het leveren van de diverse sluit en openingsdiensten waarbij het accent meer ligt op preventie en het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Het beleid van F4SEC Security Group op het gebied van training en opleiding van medewerkers is erop gericht de werkzaamheden in de praktijk op het gewenste kwaliteitsniveau te houden en meervoudige inzetbaarheid te stimuleren. Ons doel is de verwachtingen van onze opdrachtgevers (klantwaarde) maar ook van onze medewerkers (medewerkerswaarde) te overtreffen!