Winkelsurveillant Limburg en Noord Brabant

Winkelsurveillant | F4SEC Security Group B.V

Voor de regio Limburg en Noord Brabant zijn wij op zoek naar Winkelsurveillanten! Als Winkelsurveillant ben je het vaste aanspreekpunt van het winkelend publiek. Verder ben je preventief aanwezig en zorg je ervoor dat klanten zich welkom voelen. Je staat bij één opdrachtgever óf je maakt deel uit van de loopdiensten. Bij diefstal of andere calamiteiten weet je alert te reageren en zorg je ervoor dat iedereen zich zo veilig mogelijk voelt.

Als Winkelsurveillant signaleer je onregelmatigheden in winkels en winkelcentra en reageer je alert bij winkeldiefstal of andere calamiteiten. Je verricht daarbij controles die een preventief effect hebben op de veiligheid en je zorgt ervoor dat klanten zich zo veilig mogelijk en welkom voelen. Je bent dan ook, al dan niet in teamverband, aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de veiligheid van het winkelend publiek. Je kunt goed omgaan met mensen en treedt daadkrachtig op als dit nodig is. Je helpt mensen door vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Natuurlijk stel je je daarbij altijd op als gastheer of gastvrouw. De winkelsurveillant heeft soms ook controlerende taken naar het winkelpersoneel.

Je staat bij één opdrachtgever óf je maakt deel uit van de loopdiensten. De diensten kunnen op alle tijden aanvangen, in de ochtenden, middagen, avonden, nachten en weekenden. Het is daarom belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en met eigen vervoer de verschillende locaties kunt bereiken in de regio Breda en Tilburg.

Functievereisten

Wij Bieden